Litt kontakt info

Har du spørsmål eller en kommentar, send gjerne en melding. Legg den igjen her, eller send til min email: kontakt@erfaringskunnskap.no


Scandinavian Media

Vi er en multimedia og markedsførings bedrift som knytter sammen freelancere generelt og studenter ved Universitet i Agder spesielt. Dette gjør at vi har meget lave priser på de produktene vi leverer. Vi kan levere de fleste media produkter, både tradisjonelle, som design av visittkort, brosjyrer, flyers samt generelt grafisk materiale. Vi er også dyktige på multimedia produkter som film, 3D, animasjon, websider, mobilapper og drone filming.

Vi er også på tilbudssiden når det kommer til å holde foredrag. Vi har et utvalg foredrag omkring mange relevante temaer for studenter og de som jobber i offentlig forvaltning, eller i førstelinje tjenesten. Vi skreddersyr og spisser foredrag inn etter dine ønsker.

Vårt hovedfokus og primær marked er Helse og omsorgssektoren. Vi kan helse, både med faglig bakgrunn og i praksis, candmag i psykologi, erfaring fra ulike helse institusjoner, og erfaringskunnskap gjennom noen av våres egne opplevelser. Trenger du å markedsføre helse prosjekter eller foretak, så snakker vi samme språk. Til sammen over 30 års erfaring i undervisning, UiA og fagskolen, NAV, kommuner og fylke, og deltakelse i offentlige kommunale utvalg. Vi har også bred erfaring med helse etiske utfordringer.

Kontakt oss gjerne for uforpliktende tilbud.

Kontakt meg

michael@scanmedia.no

velkommen@erfaringskunnskap.no

Tlf: 467 61 222

www.scanmedia.no

Videoer på Vimeo